Spain2014 - Day 1

August 26, 2014  •  Leave a Comment

Let's give this a try ! (Suomeksi lopussa!)

So - another tournament journey begins, off to Spain2014 with Susijengi! Long days and long nights ahead, but maybe I'll find time to share the my views of the tournament here.

Tuesday was the first day - early morning drive to Birmingham International and flights via Frankfurt to Helsinki. Things got to a bumpy start, with flight time BHX-FRA 1hr 15min - time from landing at FRA to get to the Terminal 1hr 10min. And I never knew there was Terminal C in Frankfurt!! Then again, it was about as far as Great Malvern from Worcester.

Still plenty of transfer time, so safely to the second flight to Helsinki - a bit delayed so missed my 'Shirt pick-up' in Helsinki. But these things happen.

Funnily enough I am staying at an airport hotel, where I used to work as a Chef over 20 years ago... so as well as being a bit of a throwback - it also makes me feel rather old ;-) Last time I stayed at these rooms was after doing a late shift in the kitchen downstairs, and having the breakfast shift the following day.

Weather in Finland has turned - it's pouring down with rain, which is good.. I was starting to get the impression that Finland had changed into some warm paradise and I needed to move back here.

Wednesday - time to pick-up some 'Wolf-clothes' and then head to the airport and fly with the team to Bilbao!!

Suomeksi (huonolla Suomella) !!

Kun kuitenkin Susijengin otteita kuvaan ja seuraan - niin koitetaan myös Suomeksi pitää tätä tarinaa elossa.

Edessä siis kesän viimeinen reissu - takana valmistavat ottelut MM-kisoihin, Naisten EM-karsinta, U20 EM, U18 EM... ja nyt sitten edessä MM-2014 Bilbaossa (ja Barcelonassa)

Tiistai aamuna matka normaaliin tapaan alkoi aamu-ruuhkassa Birminghamin kentälle (ja Suomalaisille tiedoksi, ruuhka ei ole se kun edessä oleva auto vilauttaa jarruvaloja!!). Hieman yli tunnin pituisen Frankfurtin lennon jälkeen sitten mentiinkin etanan vauhdilla, tai ehkä etanatkin ovat nopeampia, laskeutumisesta terminaaliin - se missä lento kesti 80 minuuttia, laskeutumisesta terminaaliin kesti 75 minuuttia. Ja sitten kaiken huipuksi löysin itseni Terminaali C:n puolella - ja sieltä sitten toinen maraton-matka Helsingin lennon portille. Toisaalta - pieni liikunta lentojen välillä on ehkä terveellistä.

Helsinkiin saavuttua (myöhässä) - Rantasipi hotelliin kentän lähellä, pieni dejavu kun itse viimeksi tässä hotellissa yövyin - niin silloin työskentelin alakerran keittiössä Ravintola kokkina. Tuosta aikaa onkin jo vierähtänyt yli 20 vuotta... se pistää miettimään, JOS olisin vieläkin täällä töissä niin minkälainen elämä minulla olisi. Luultavasti olisin mukana Susijengien fani-porukassa matkaamassa Bilbaoon kannustamaan joukkuetta... nyt kun matkustan sinne kuvaamaan ja videoimaan heitä. Tietysti myös varmasti asuisin mukavassa omakoti talossa jossa lämpötila sisällä ei vaihtele samaan tahtiin kuin ulkona (Britessä vielä opetellaan rakentamaan kunnon asuntoja ;-)

Onneksi Suomessa auringon paiste on vaihtunut tähän kaatosateeseen - viimeisten kolmen reissun jälkeen alkoi jo hieman muutto takaisin Suomeen houkuttelemaan, sen verran mukavat kelit täällä tänä kesänä ollut. Ja ehkä tuolla alakerrassa olisi kokin hommia tarjolla?

Keskiviikkona - parit Susijengi vaatteet noudettava Malmilta, jotakin pientä itselle ja eiköhän parit kaveritkin ansaitse jotakin. Sitten takaisin kentälle ja joukkueen kanssa kohti Bilbaon MM-karkeloita.

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November (4) December
January February March April May (1) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December (1)
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December